NaslovnicaVijestiMourinho dobio 58.000 funti kazne i jednu utakmicu suspenzije

Mourinho dobio 58.000 funti kazne i jednu utakmicu suspenzije

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho dobio je jednu utakmicu suspenzije zbog isključenja protiv Burnleya. Portugalca je na tribine poslao sudac Mark Clattenburg zbog, službeno obrazloženje kaže, incidenta u tunelu i oko njega tijekom poluvremena. Meč je, nepovoljno po United, završen bez golova.

josemourinhomanchesterunitedvburnleythmpe_p3-vx

Nogometna asocijacija je kaznila Mourinha još i sa 8.000 funti, a utakmicu suspenzije će odraditi protiv Swanseaja u nedjelju. U odvojenom slučaju, Mourinho je kažnjen sa 50.000 funti zbog komentara na račun arbitra Anthonyja Taylora. Trener “crvenih vragova” je tada rekao da će Tayloru biti “teško” da sudi na meču protiv Liverpoola uoči njihovog duela na Anfieldu.

Menadžeri ne bi smjeli govore o sucima uoči mečeva, ali je Mourinho naglasio da je delegiranje suca iz Manchestera “pritisak na njega”. Mourinho je, prenose engleski mediji, priznao da je protiv Burnleya koristio “uvredljive riječi u razgovoru sa arbitrima i prihvatio je kaznu”.

Manchester United loše je ušao u novu sezonu. Nakon 10 odigranih utakmica imaju samo 15 bodova i nalaze se na 8. mjestu na tablici Premiershipa. Nemaju pobjede u posljednje četiri utakmice (remiji protiv Stokea, Burnleyja i Liverpoola i poraz protiv Chelseaja 4-0). Podsjetimo, sljedeću utkamicu igraju protiv Swanseaja koji se nalazi ma predzanjem mjestu Premiershipa sa tek pet bodova.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!