NaslovnicaVijestiMancini: Igrali smo dobro dok nije ušao Džeko!

Mancini: Igrali smo dobro dok nije ušao Džeko!

U okviru 30. kola italijanske Serije A, sinoć su na Olimpicu Roma i Inter odigrali veliki derbi koji je završen nerješenim rezultatom 1:1. Inter je poveo golom Perišića u 53. minuti, da bi Nainggolan u 84. donio vrijedan bod Vučici.

Mancini Igrali smo dobro dok nije ušao Džeko!

Ovim remijem Roma je prekinula svoju sjajnu seriju od osam uzastopnih pobjeda u italijanskom prvenstvu, ali zadržala velikih pet bodova prednosti u odnosu na Nerrazzure i napravila veliki korak ka plasmanu u kvalifikacije Lige prvaka naredne sezone.

Trener Intera Roberto Mancini nije bio zadovoljan nakon utakmice, rekavši da je njegov tim igrao dobro sve do ulaska Edina Džeke.

“Igrali smo jako dobro 70 minuta, a onda je ušao Džeko. Roma je tada krenula nabacivati duge lopte koje je Džeko spuštao suigračima u napadu. Naravno, uvijek postoji žal kada primite pogodak u 84. minuti. Imali smo pobjedu u svojim rukama i samo možemo žaliti što nismo postigli i drugi pogodak,” rekao je nakon utakmice Mancini, i dodao:

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Perišić nam je jako bitan igrač, igra odlično u posljednje vrijeme i mislim da će do kraja sezone postići deset pogodaka.”

“Danas smo prečesto gubili loptu, nismo imali dobar posjed i momčad je morala jako puno trčati. To znači i veći umor, a on nas je koštao mirnoće u napadu,” rekao je trener Rome Luciano Spalletti.

Roma je ovim nerješenim rezultatom ostala na trećem mjestu sa 60 bodova, pet više od četvrtoplasiranog Intera. Dodajmo još da nas u sljedećem kolu Serije A očekuje veliki rimski derbi između Lazija i Rome.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!