NaslovnicaVijestiMancini: Kondogbia i Perišić su budućnost Intera

Mancini: Kondogbia i Perišić su budućnost Intera

Trener Intera Roberto Mancini vjeruje da su Geoffrey Kondogbia i Ivan Perišić budućnost kluba nakon što su impresionirali ove sezone, a posebno u pobjedi protiv Palerma u nedjelju rezultatom 3-1.

Kondogbia i Perišić su budućnost Intera

Perišić je postigao treći gol Nerazzurra, te potvrdio pobjedu nakon što su ranije pogađali Adem Ljajić i Mauro Icardi. Franco Vazquez je postigao gol za Palermo, ali više od toga gosti nisu mogli.

Inter se ovom trećom uzastopnom ligaškom pobjedom kod kuće zadržao na petom mjestu u Seriji A, a njihov trener Mancini izabrao je Kondogbiju i Perišića kao glavne zvijezde na Giuseppe Meazzi.

“Ivan Perišić se polako upoznaje sa talijanskim nogometom, koji je mnogo drugačiji od onog u Bundesligi. Geoffrey Kondogbia također napreduje i njih dvojica su budućnost Intera.”

Talijanski stručnjak je kritikovao srpskog reprezentativca Adem Ljajića, čijom igrom nije zadovoljan, iako je postigao vodeći pogodak u 11. minuti susreta.

“Ja stvaro volim Ljajića i on to zna, ali s vremena na vrijeme ne trenira sa pravim stavom”, rekao je Mancini.

“Njegove noge su izvrsne, ali njegov mozak ne radi uvijek ispravno. On se zna ponekad odmarati za vrijeme utakmice, ili na treninzima cijeli tjedan.”

“Igrač njegovog kvaliteta bi uvijek trebao praviti razliku, onako kako je to učinio večeras. Postoji još nekoliko igrača poput njega.”

Mancini je dodao da se svašta može dogoditi za njegov tim, koji zaostaje pet bodova za Romom u utrci za treće mjesto, koje vodi u Ligu prvaka. Protiv rimske “vučice” će igrati 19. ožujka na Olimpicu.

“Ne znam hoće li to biti odlučujuća utakmica, jer je ostalo još 10 kola da se igra, svašta je moguće. Mi smo stvorili ogromna očekivanja na početku sezone, ne shvaćajući da nemamo potrebna sredstva da ostanemo toliko dugo na vrhu tabele. Naš cilj je treće mjesto, i još uvijek imamo dobre šanse da ga ostvarimo.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!