NaslovnicaVijestiMancini: Moramo kupiti napadača, jer ne znamo zabiti gol

Mancini: Moramo kupiti napadača, jer ne znamo zabiti gol

Naši napadači ne mogu samo čekati da im lopta dođe.Nogomet se igra i glavom, a ne samo snagom, razočarano je rekao Roberto Mancini.

Moramo kupiti napadača

“Naš problem je taj što nam napadači stoje sa strane i čekaju, razočaran sam, tri utakmice smo odigrali u kojima smo prokockali sve u posljednjim minutama. No, veći je problem što ne možemo zabiti gol”, kazao je Mancini, te nastavio:

“Naši napadači ne mogu samo čekati da im lopta dođe. Nogomet se igra i glavom, a ne samo snagom, imali smo sedam prilika za gol danas i onda se opustimo u 92. minuti. To ne može biti normalno.”

Mauro Icardi imao je veliku priliku zabiti iz kontre za 2:0, a Mancini jednostavno ne može shvatiti što je njegov napadač propustio.

“Ja imam 50. godina i ja sam to mogao zabiti. Takve prilike jednostavno morate zabijati. Naši napadači moraju znati i da u 92. minuti jednostavno čuvate loptu, pa makar i kod korner zastavice. Čini mi se da ćemo morati u kupovinu napadača”, poručio je talijanski stručnjak.

“Igrači kao da ne znaju da 1:0 nije tako siguran rezultat jer jedan gool sve mijenja. Nevjerovatno je kako bacamo sve ono što smo gradili 18 utakmica”, razočaranim je glasom rekao Mancini koji je nedavno bio u prepirci s trenerom Napolija Maurizijom Sarrijem, a ovaj je na utakmici sjedio s Mancinijevim šalom:

“Možda da mi da Gonzala Higuaina u zamjenu za šal”, zavapio je Mancini. Kevin Lasagna zabio je izjednačujući gol za Carpi, a to mu je prvijenac u Serie Aa koji je obećao častiti saigrače večerom.

“Zabiti na ovom stadionu je ostvarenje sna. Sa zadovoljstvom ću platiti večeru”, rekao je 23-godišnji Lasagna.

Naši napadači ne mogu samo čekati da im lopta dođe.Nogomet se igra i glavom, a ne samo snagom, razočarano je rekao Roberto Mancini.

[su_bet365_watch_live_basketball_veliki]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!