NaslovnicaVijestiMancini: Ne razumijem Guardiolu

Mancini: Ne razumijem Guardiolu

Talijanski trener Roberto Mancini rekao je da ne razumije odluku Pepa Guardiole da se odrekne vratara Joea Harta. Trener Cityja Pep Guardiola obavijestio je Harta da može potražiti novi klub, pošto je izgubio mjesto u startnoj postavi, pa je 29-godišnji engleski reprezentativac prešao u Torino.

Roberto Mancini

“Svaki trener ima svoje ideje, ali ja stvarno ne mogu razumjeti odluku Guardiole. Trudim se da ne kritikujem druge trenere, ali odricanje od Harta je potpuno neobjašnjiv izbor”, rekao je Mancini za Tuttosport.

Vratar Manchester Cityja Joe Hart prešao je na posudbu u Torino.

Trener Cityja Pep Guardiola obavijestio je Harta da može potražiti novi klub, pošto je izgubio mjesto u startnoj postavi, pa je 29-godišnji engleski reprezentativac prešao u Torino, gdje će braniti do kraja sezone.


Nekadašnji trener Manchester Cityja i donedavno Intera rekao je da vjeruje da Hart može još napredovati.

“Torino dodijeljena velikog igrača, koji unatoč svojim godinama još može napredovati. U Italiji su treneri vrlo kompetentni i to će biti prednost za njega. To će omogućiti Hartu biti još jači”, rekao je Mancini.

KLADI SE
Još jedan od nosilaca igre “Građana” u prethodnim sezonama je u nemilosti Guardiole, ali odlučio je da ostane u klubu. Riječ je o Yaya Toureu.

Toureov agent Dimitry Seluk rekao je da tridesettrogodišnji nogometaš Obale Bjelokosti neće tražiti od uprave da napusti klub u siječnju.

Seluk je zatražio ispriku od Guardiole.

“Ako osvoji Ligu prvaka ove sezone otputovaće u Englesku i reći na televiziji da je Pep Guardiola najbolji trener na svijetu. Ali, ako City ne osvoji natjecanje, nadam se da će Pep imati hrabrosti da kaže da je pogriješio što je ponizio sjajnog igrača kakav je Yaya”, rekao je Seluk za Sunday Mirror.

On je dodao da trenerova odluka mora poštovati.

“Yaya je profesionalac i uradiće sve što se od njega zatraži. Možda Pep misli da je Toure dovoljno dobar da igra posljednjih 10 minuta u Ligi prvaka protiv trećerazrednog protivnika. Naravno, šalim se. Yaya će ostati do kraja sezone u Cityju, neće otići u siječnju. Nada se da će dobiti priliku da se dokaže “, rekao je nogometni agent.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!