NaslovnicaVijestiMandžukić dobio ponudu koja se ne odbija: Na kraju sezone napušta Juventus

Mandžukić dobio ponudu koja se ne odbija: Na kraju sezone napušta Juventus

Mario Mandžukić će kako stvari stoje napustiti Juventus na ljetnom prijelaznom roku, a navodno će da pređe u Kinesku Super ligu, navodi se u izvješćima.

Mandžukić dobio ponudu

Dok je hrvatski veteran bio regularan u prvoj momčadi Juventusa ove sezone, Rai Sport je potvrdio da će Mandžukić napustiti Staru damu ovog ljeta, a nekoliko klubova iz Kineske Super lige se nadaju da će osigurati njegove usluge.

Bivša zvijezda Bayern Municha je uglavnom igrala van svoje pozicije ove sezone na lijevom krilu, što je dovelo do pada postignutih golova na samo pet u 29 utakmica u Seriji A.

[su_watch_live_football]

31-godišnjak je u Ligi prvaka bio mnogo bolji, gdje je postigao impresivna četiri gola u samo šest utakmica u ovom natjecanju, uključujući i gol protiv Real Madrida u četvrtfinalu Lige prvaka.

Izvješće također tvrdi da bi Mandžukić mogao ostati, ali ta odluka zavisi o budućnosti trenutačnog menadžera Massimiliana Allegrija.

Talijan je tijekom proteklih nekoliko godina izgradio dobar odnos sa hrvatskim reprezentativcom, što znači da ako menadžer Juventusa ostane na klupi i sljedeće sezone, Mandžukić bi mogao biti u iskušenju da ostane u Torinu još najmanje jednu sezonu.

Uz Svjetsko prvenstvo koje je iza ugla, Mario Mandžukić će željeti da se usredotoči na dobro završavanje ove sezone u Juventusu i zatim krene u Rusiju.

[su_live_koeficijenti]

Mario Mandžukić potpisuje ugovor sa talijanskim Juventusom 22. lipnja 2015. godine. Prije Juventusa je igrao u Atletico Madrid gdje je 2014. godine potpisao petogodišnji ugovor sa španjolski velikanom.

Atletico ga je platio 22 milijuna eura u to vrijeme. Svoj prvi gol je zabio u pobjedi nad Real Madridom u španjolskom superkupu.B

Bio je standardni član mladih hrvatskih nogometnih reprezentacija (do 19, do 20, do 21), a 21. studenoga 2007. godine debitirao je i za Hrvatsku A selekciju u kvalifikacijskoj utakmici protiv Makedonije. Prvi pogodak za hrvatsku reprezentaciju postigao je 10. rujna 2008. godine, u 77. minuti ogleda protiv Engleske (1:4), u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!