NaslovnicaVijestiMandžukiću nude 5 miliona eura po sezoni

Mandžukiću nude 5 miliona eura po sezoni

Mandžukiću nude 5 miliona eura po sezoni! Mario Mandžukić iza sebe ima jednu od najboljih sezona u karijeri. Ustalio se je u početnu postavu Juventusa, igra fenomenalno na poziciji koja za njega nije prirodna i Juventus ga želi zadržati u svojoj ekipi, iako na početku sezone nije tako izgledalo.

Mandžukiću nude 5 miliona eura

Italijanski sportski list, Tuttosport prenosi vijest da će hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić ostati u Juventusu. Na početku sezone svi su bili uvjereni da Mario napušta Juventus, posebno nakon što je izgubio mjesto u vrhu napada zbog dolaska Gonzala Higuaina. Ali od tada su se stvari znatno promjenile.

[su_bet365_live_koeficijenti]

U novoj formaciji Alegrija, Mandžukić igra na poziciji ofanzivnog lijevog krila, ali poznavajući borbenost i radnu etiku Mandžukića, on u toj formaciji pokriva kompletnu lijevu stranu. Sa njegovim igrama je oduševljen Alegri i on isistira na tome da se Mandžukiću ponudi novi ugovor.

>> Sin iz najpoznatije proslave gola prelazi u Sporting

Bivšem igraču Dinama, Wolfsburga, Bayerna i Atletica, sadašnji ugovor ističe za dvije godine i po sezoni zarađuje 3,5 miliona eura. Novi ugovor bi njegovi plaću povećao na 5 miliona eura, što je sasvim dovoljno da Mario ostane u Juventusu. “Super Mario” je omiljen među navijačima Juventusa koji veoma cijene borbenost i požrtvovanost a još više ga cijeni i voli Max Allegri. Mandžukić je ove sezone za Juventus odigrao ukupno 45 utakmica i pri tome je postigao 9 golova i podijelio još 7 asistencija.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!