NaslovnicaVijestiManuel Neuer: Guardiola ima moj broj telefona, ali nije me zvao

Manuel Neuer: Guardiola ima moj broj telefona, ali nije me zvao

Bayern će sutra na svojoj Allianz Areni igrati prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Arsenala. Vratar minhenskog tima, Manuel Neuer rekao je da se nada dobroj utakmici, a za Arsenal ima samo najbolje riječi. Italijanski stručnjak na klupi Bavaraca, Carlo Ancelotti isto tako očekuje kvalitetnu utakmicu, a dodao je da neće igrati da ne prima pogodak. Neuer je također rekao da Guardiola ima njegov broj telefona ali ga nije zvao prije nego li je produžio ugovor sa Bayernom.

broj telefona

“Nećemo igrati da ne primimo pogodak, želimo dobru utakmicu. Znamo da je Arsenal dobra momčad, jaka u kontrama. Želimo pokazati dobru igru u 180 minuta. Za osvajanje Lige prvaka je potrebna hrabrost, iskustvo i sreća. Ali posebno je potrebno imati hrabrost.” rekao je Carlo Ancelotti na press konferenciji uoči utakmice sa Arsenalom.

Vratar minhenskog tima i njemačke reprezentacije, Manuel Neuer ima samo najbolje riječi za Arsenal kojeg Bayern po dobrom pamti u prošlim susretima u Ligi prvaka.

“Arsenal je jak, ali mi ćemo imati više prostora i mi smo momčad koja može iskoristiti prostor,” rekao je Manuel Neuer.

Manuel Neuer je nedavno produžio ugovor sa Bayernom, a prije toga bilo je dosta špekulacija da bi Neuer mogao prijeći u Manchester City kojeg trenutno vodi njegov bivši trener Španjolac Pep Guardiola, ali je Neuer rekao da ga Guardiola nije zvao iako ima njegov broj telefona.

“Kao što svi znaju, zadovoljan sam i sretan u Bayernu, zbog toga sam produžio ugovor. Mogu samo reći da Pep Guardiola ima moj broj, ali me nije zvao.”

“Radujem se engleskim tjednima, volim igrati svaka tri dana. U nokaut utakmicama je važno ne primiti pogodak, a nama je to glavni cilj sutra,” dodao je Mats Hummels .

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!