Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Manuel Neuer: Ne znam da li je ovo dobar znak…

Akutelni prvak Njemačke, Bayern Munchen savladao je Borussiju Dortmund sa 2-0 na Westfalenu te tako osvojili svoj prvi ovosezonski trofej – Superkup Njemačke.

Manuel+Neuer+Borussia+Dortmund+v+FC+Bayern+ifBKbLSmJDNl

Jedan od najboljih igrača u Superkup utakmici svakako je Manuel Neuer koji je svojim obranama dao veliki doprinos ovoj pobjedi Bavaraca.

Jedan od najboljih svjetskih golmana nije siguran da li je osvajanje Superkupa dobar znak, pošto je njegov tim u prošlosti obično Superkup gubio a sve ostalo osvajao.

KLADI SE NA BAYERN

“Već tri godine nam izmiče ovaj trofej, ali sada smo ipak uspjeli. Je li to dobar znak za sezonu? Hm, pa ne znam baš prije smo gubili Superkup pa osvajali sve ostalo. Možda je loš znak, ne znam”, rekao je Neuer.

“Zajedno smo tek tjedan dana za razliku od Borussije i to je razlog zašto smo dosta patili u trenucima susreta. Još nismo na razini, ali doći ćemo do nje”, rekao je Neuer.

Komentarisao je i utakmicu Matsa Hummelsa koji je po prvi put nastupio protiv svog bivšeg tima, Borussije Dortmund iz koje je došao u Bayern.

“Mats se može nositi s tim. Međutim, ja mislim da su navijači koji su mu zviždali nezahvalni za sve što je napravio kroz jedno desetljeće u klubu.”

Ukoliko se ne slažete sa Manuelom Neuerom da osvajanje Superkupa ‘nije dobar znak’ možete se kladiti da Bayern osvaja Bundesligu, međutim, koeficijent i nije baš najbolji – 1.14 u bet365 kladionica, ali zato je na Borussiju Dortmund, drugog favorita za osvajanje njemačkog šampionata koeficijent čak 7.00.

Untitled

Oznake: