NaslovnicaVijestiManuel Pellegrini bi mogao dobiti otkaz prije planiranog vremena

Manuel Pellegrini bi mogao dobiti otkaz prije planiranog vremena

Manuel Pellegrini bi mogao dobiti otkaz iz Manchester Cityja i prije planiranog vremena – osim ako se rezultati ne poboljšaju. Pellegrini će biti zamijenjne od strane Bayernovog trenutnog menadžera Pep Guardiole na kraju sezone.

Manuel Pellegrini bi mogao dobiti otkaz

No, Daily Star tvrdi da je položaj Cityjevog trenutnog menadžera ‘pod prismotrom’.

Postoji zabrinutost Cityjevih šefova na način na koji su se rezultati pogoršali, jer je potvrđeno da Guardiola mijenja Pellegrinija na kraju sezone.

Tu su i strahovi čelnika Cityja da se njihov klub neće kvalifikovati za narednu sezonu u Ligi prvaka.

Standardne performanse ekipe su također stvari zbog kojih su zabrinuti, a istakli su poraz od prošle nedelje protiv najljućeg rivala Manchester Uniteda kod kuće.

Građani ne želi dovesti privremenog menadžera do kraja sezone – ali bi uzeli to u obzir ako se rezultati ne poboljšaju.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Pomoćni Brian Kidd, bi mogao ostati kao dio Guardiolinog osoblja u Manchester Cityju, što se otkrilo u Daily Staru prošlog tjedna – on bi mogao biti odličan kandidat.

Menadžerski ‘reflektor’ će ostati u Manchesteru, a na crvenoj strani grada Manchestera, Jose Mourinho se nada da će zamijeniti Louis van Gaala također na kraju sezone.

Plavi dio grada u međuvremenu, su i dalje uvjereni da će Sergio Aguero potpisati novi ugovor.

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!