NaslovnicaVijestiManuel Pellegrini ima loše vijesti za Vincenta Kompanyja

Manuel Pellegrini ima loše vijesti za Vincenta Kompanyja

Za one koji dožive živčani slom svaki puta kada Nicolas Otamendi, Eliaquim Mangala i Martin Demichelis zaigraju u obrani Manchester Cityja imamo loše vijesti jer se Vincent Kompany neće tako skoro vratiti na teren.

OIR_resizer

Manuel Pellegrini danas je komentirao u kakvom je stanju kapetan momčadi, koji je veći dio sezone proveo ozlijeđen. Kompany je posljednji puta zaigrao u 4-1 pobjedi Cityja na Boxing Day protiv Sunderlanda, kada je zamijenjen već nakon 62 minute.

Ozljede su ove sezone naprosto uništile braniča ‘Građana’, a on je od velikog značaja za aktualne osvajače Premier lige, koji sedam od osam utakmica kada je Kompany igrao nisu primili pogodak.

Pellegrini je upozorio kako bi kapetan Cityja mogao biti izvan terena i veći dio drugog dijela sezone.

[su_bet365_200_bonus_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!