NaslovnicaVijestiManuel Pellegrini našao krivca za neosvajanje titule Premiershipa

Manuel Pellegrini našao krivca za neosvajanje titule Premiershipa

Trener nogometaša Manchester Cityja Manuel Pellegrini rekao je da je objava da će Pep Guardiola preuzeti momčad sljedeće sezone koštala njegovu momčad titule u Premijer ligi. Klub je početkom veljače potvrdio da će Guardiola biti novi trener, a City je, nakon te obajve, izgubio od glavnih rivala za titulu, Leicestera i Tottenhama.

Manuel Pellegrini

Manuel Pellegrini nije prvi koji se žali na preranu objavu novog trenera Cityja, isto je uradio i Yaya Toure koji se povjerio svome agentu, a ovaj sve to prenio britanskim medijima. Toure je tada rekao da je atmosfera u svlačionici loša jer svi znaju da će Pellegrini uskoro postati bivši trener, a na njegovo mjesto doći Pep Guardiola.

Špekulacije o transferima igrača i trenera u prijelaznim rokovima i tijekom sezone pune medije i zabavljaju ljubitelje nogometa, ali mogu biti i otežavajuća okolnost za timove i igrače, ai dobar izgovor za poraze. Tako Manuel Pellegrini smatra da su te spekulacije čak glavni krivac za gubitak titule, a Pep Guardiola ispade kolateralna šteta.

“Naravno, iz različitih razloga smo izgubili važne utakmice u veljači … Te utakmice protiv Lestera i Tottenhama su nas koštale bitke za titulu. Frustriran sam, jer nisam očekivao da ćemo izgubiti te utakmice, ali ima mnogo razloga zašto se to dogodilo. Početkom veljače se pojavila vijest o promjeni trenera, o igračima koji neće biti tu sljedeće sezone…”, rekao je Pellegrini za britanske medije.

“Nogometašima nije lako čitaju u novinama sve što će se događati sljedeće sezone, tko odlazi, tko ostaje, tko dolazi … Igračima nije bilo lako ostati fokusirani”, dodao je on.

[su_sportingbet]

Manchester City je treći na tablici Premier lige sa 60 bodova, 13 manje od prvoplasiranog Leicestera, a pet manje od Tottenhama koji je na drugom mjestu. Tottenham je večeras slavio protiv Stoke Cityja u gostima sa 0-4 i tako ostao u bici za titulu Premiershipa.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!