NaslovnicaVijestiMaradona: Messijevo povlačenje je varka

Maradona: Messijevo povlačenje je varka

Legendarni argentinski nogometaš Diego Maradona rekao je danas da nije siguran je li odlazak pa brzi povratak Lionela Messija reprezentaciji bila varka, kako bi se zamaskirali loši rezultati državnog tima.

diego maradona lionel messi

Messi je u lipnju, nakon poraza u finalu Copa Americe, trećeg uzastopnog neuspjeha Argentine u finalima natjecanja, objavio da se povlači iz reprezentacije, ali je poslije razgovora s novim izbornikom Edgardom Bauzom, 12. kolovoza priopćio da se vraća u momčad.

Maradona nije siguran da li je cijela saga u stvari varka kako bi se zamaskirali neuspjesi u finalima Svjetskog prvenstva 2014. godine, Copa Americe 2015. i ovogodišnjem Copa America.

“Ne znam je li Mesijevo povlačenje iz reprezentacije namještaljka, kako bismo zaboravili na činjenicu da smo izgubili tri uzastopna finala. Momak je prvo rekao da je htio odustati, a zatim je uspio se predomisli u samo nekoliko tjedana”, rekao je Maradona za radio La Red.

KLADI SE
Ranije ovog mjeseca, Maradona je izjavio da sumnja da će se Messi predomisliti i promijeniti svoju odluku o povlačenju iz nacionalnog tima, kritikujući tom prilikom argentinski nogometni savez.

Edgardo Bauza naslijedio je na klupi Gerarda Martina, a prilikom preuzimanja kormila, označio je povratak Messija kao jedan od prioriteta. Novi selektor Argentine sa superzvijezdom Barcelone, obavio je razgovor, koji je očigledno urodio plodom.

Messi će tako biti na raspolaganju selektoru za utakmice s Urugvajem 1. rujna i pet dana kasnije protiv Venecuele, u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!