NaslovnicaVijestiMaradona objasnio zbog čega Argentinu ne vidi kao favorita na SP

Maradona objasnio zbog čega Argentinu ne vidi kao favorita na SP

Diego Armando Maradona, po mnogima najbolji nogometaš svih vremena, objasnio je zbog čega Argentinu ne vidi kao favorita na SP u Rusiji.

Veliki broj ljudi, naročito u Argentini, očekuje čuda na predstojećem Svjetskom prvenstvu od Lea Messija, čovjeka koji je i sam kriv zbog visokih očekivanja sunarodnjaka i nogometnog svijeta. A kapetan gaučosa dobio je dragocjen savjet od nekoga ko je osvojio Svjetsko prvenstvo i čovjeka kojeg isti ti Argentinci smatraju najvećim – Diega Maradone.

Messi je, bez sumnje, jedan od najboljih nogometaša u povijesti. Međutim, mnogi smatraju da bi morao osvojiti nešto značajno i veliko sa reprezentacijom Argentine kako bi bio i najbolji.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Sa Barcelonom je osvojio sve što se moglo osvojiti. No, u dresu s nacionalnim grbom, trofeji mu godinama izmiču.

Na zadnjem SP u Brazilu, Argentina je izgubila u finalu od Njemačke, a na kontinentalnoj razini – Messi je izgubio tri puta u finalu.

Pritisak raste i pred Svjetsko prvenstvo u Rusiji, jer to može biti posljednja prilika za osvajanje naslova svjetskog prvaka. I taj pritisak pokušava skinuti s njegovih leđa vjerojatno najveći nogometaš u povijesti – Diego Maradona.

Transfer glasine: Real odabrao napadača za iduću sezonu, Chelsea kupuje igrača Intera za 63 miliona funti, Jerome Boateng se vraća u Premier ligu

Sampaoli otkrio koje dvije zvijezde propuštaju Svjetsko prvenstvo

“Rekao bih mu da se opusti i da uživa u nogometu. Mora da zaboravi na kritike, na pitanja – da li može osvojiti Svjetsko prvenstvo, naslov u Španjolskoj ili Kup… Nikome ne mora se dokazuje. Samo treba uživati ​​u nogometu”, rekao je Maradona nakon prijateljske utakmice u Baselu, gdje su nastupile mnoge svjetske zvijezde

“Lijevonogi je, kao i ja … Voli igru. Ja imam 57 godina i vidi me poslije partije nogometa – mrtav sam! Ali, i dalje želim igrati. U tom smislu mislim da smo isti”, rekao je El Pibe o usporedbi sa Messijem.

[su_bet365_app]

Cijela Argentina vjeruje da Messi konačno može donijeti “gaučosima” trofej posvećen najboljem timu na planeti. U grupnoj fazi, izabranici Jorgea Sampaolija će se igrati protiv Islanda, Hrvatske i Nigerije.

“Ne poznajem Sampaolija i ne poznajem njegove ideje. Ali znam mnoge igrače i siguran sam da će dati sve što imaju. Vjerujem da imaju priliku osvojiti Svjetsko prvenstvo. Ali ne biram Argentinu za favorita. Jer favorit nikada ne trijumfuje”, rekao je Maradona.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!