NaslovnicaVijestiMaradona: "On najbolji u povijesti?! Recite mu da prestane da lupeta!"

Maradona: “On najbolji u povijesti?! Recite mu da prestane da lupeta!”

Legendarni argentinski nogometaš Diego Maradona, uz Brazilca Pelea po mnogima najbolji u povijesti, na vrlo zanimljiv način prokomentirao je izjavu Cristiana Ronalda nakon dobivanja pete Zlatne lopte u karijeri da je on najbolji ikada.

“Hajde, molim vas, recite mu da prestane da lupeta”, rekao je Maradona i počeo se smijati. Međutim, Maradona vjeruje da je Ronaldo u skupini onih koji su na samom vrhu.

“Zna se tko je najbolji, ali tu su i Alfredo di Stefano, Johan Cruijff i Lionel Messi. I Cristiano bi mogao biti tu”, istaknuo je Argentinac i dodao da mu se kod Ronalda sviđa što unatoč velikom individualnom kvalitetu zna da se podredi timu, kao nekada Cruijff.

Legendarni nogometaš, takođe je rekao Florentinu Perezu da treba da proda Garetha Balea i predložio mu zamjenu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Nogometna ikona, koja je predvodila Argentinu do naslova svjetskog prvaka na SP 1986 u Meksiku, smatra da bi Real Madrid trebalo da prekine suradnju sa Baleom.

Velški nogometaš koštao je “kraljevski klub” tada rekordnih 80 milijuna funti kada je prešao iz Tottenhama u Real 2013. godine, ali je imao dosta problema sa ozljedama tokom vremena provedenog u Španjolskoj.

28-godišnjak je propustio veći dio ove sezone oporavljajući se od ozljede lista, a Maradona kao zamjenu za reprezentativca Walesa predlaže napadača PSG-a, Kyliana Mbappea, koji je ovog ljeta došao iz Monaca, u transferu koji bi trebalo da bude drugi najskuplji u povijesti.

Argentinac vjeruje da je Real trebalo da dovede Mbappea, umjesto pariskog kluba. U razgovoru za španjolski As, rekao je: “Mbappe, on je za mene veliko nogometno otkriće. Mislim da može nadmašiti mnoge igrače”.

“Real Madrid ga je mogao dovesti… Ne znam zašto ga nisu potpisali? Rekao sam to Perezu, kada smo se vidjeli u FIFA-i.”

“On mi je odgovorio, ‘znaš, imam Cristiana i zato…’ Bale? Neka prodaju Balea ili ga puste da ide, iako su male šanse da ga Florentino Perez tek tako pusti… Ali mislim da treba da kupe Mbappea.”

Bale je ove sezone odigrao tek 11 utakmica, u kojima je sakupio ukupno 756 minuta, postigavši 4 golova, uz 5 asistencija. Za Reak Nadrud je dosad odigrao 161 utakmicu u svim natjecanjima, u kojima se 71 put upisao u strijelce, a upisao je i 56 asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!