NaslovnicaVijestiMarc-Andre Ter Stegen otkrio tko je njegov idol

Marc-Andre Ter Stegen otkrio tko je njegov idol

Golman Barcelone Marc-Andre ter Stegen izjavio je da je legendarni Gianluigi Buffon njegov idol, ali ne samo njegov, već svih nogometaša na svijetu.

Marc-Andre Ter Stegen otkrio tko je njegov idol

24-godišnjak je u intervjuu pred četvrtfinale Lige prvaka, koje je na rasporedu sljedeći utorak, pričao o igračima Juventusa.

Na pitanje da li se osjeća kao najbolji golman na svijetu u ovom trenutku, Nijemac je odgovorio: “To je nešto što drugi moraju odgovoriti. Međutim, jasno mi je da moram imati kvalitet ukoliko želim duže ostati u ovom klubu.”

“Svi golmani koji igraju u velikim timovima to su zaslužili svojim nastupima. Klauzula od 80 miliona eura? Ne vjerujem da je to toliko važno, ono što je važno za mene je dobra suradnja i povjerenje između mene i kluba.”

“To je ono što je važno i ne želim pričati o mojoj otkupnoj klauzuli. Igrati ovdje, u jednom od najboljih klubova na svijetu, je cilj koji želi svaki ambiciozan igrač. Barca je drugačija od ostalih klubova, ovo je više od kluba.”

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

Ter Stegen je komentarisao i odlazak Daniela Alvesa u Juventus prošlog ljeta.

“Ne znam točno zašto je Alves odlučio otići. Bilo mu je dobro ovdje u Barceloni, osvojio je dosta titula, a sada igra u timu koji ima jednak kvalitet, i mislim da je to dobro iskustvo za njega. Tako da mislim da njegova odluka nije bila isključivo sportska.”

“Da li je Manuel Neuer i dalje najbolji golman na svijetu? Manuel je sigurno broj jedan što se tiče golmana. Mi ostali smo iza njega, ali pokušat ćemo staviti pritisak na njega.”

24-godišnjak će se u utorak susresti sa legendarnim Gianluigijem Buffonom, o kojem ima samo riječi hvale.

“On je legenda, ne samo u Italiji, već svugdje u svijetu. On još uvijek igra vrhunski u dobi u kojoj obično niste u mogućnosti pružiti dobre perfomanse, ali on pokazuje da je to moguće.”

“On je moj idol, ali ne samo moj, već idol svih golmana. Uvijek sam volio imati jedinstven stil, ali postoje neke neke stvari kao što su mentalitet i karizma, koje sam posebno cijenio kod Olivera Kahna.”

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!