NaslovnicaVijestiMarc-Andre Ter Stegen potpisao novi ugovor uz nevjerovatnu otkupnu klauzulu

Marc-Andre Ter Stegen potpisao novi ugovor uz nevjerovatnu otkupnu klauzulu

Golman Barcelone Marc-Andre Ter Stegen potpisao je novi ugovor koji će ga zadržati na Camp Nouu do 2022. godine, a otkupna klauzula iznosi čak 180 miliona eura.

Marc-Andre Ter Stegen potpisao novi ugovor

Ter Stegen je u katalonski klub stigao iz Borussije Monchengladbach 2014. godine, ali tek je ove sezone dobio pravu priliku u prvom timu, nakon što je otišao Claudio Bravo.

Njemački reprezentativac iza sebe ima sjajnu sezonu u kojoj je u čak 13 ligaških utakmica sačuvao svoju mrežu netaknutom, te je branio u svim osim u dvije utakmice.

Barcelona je ovom nevjerovatnom otkupnom klauzulom jasno dala do znanja da Nijemac nije na prodaju.

Na Camp Nouu će ovog ljeta biti mnogo promjena nakon odlaska trenera Luisa Enriquea, ali Marc-Andre Ter Stegen nema razloga za brigu.

Blaugrana je sezonu završila kao drugoplasirana u ligi, 3 boda iza prvaka Real Madrida. Međutim, osvojila je Kup Kralja po treći uzastopni put pobijedivši Alaves u subotu rezultatom 3-1.

[su_finale_lige_prvaka_468x60]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!