NaslovnicaVijestiMarc Bartra na pragu POVRATKA u La Ligu: Saznajte koji španjolski klub...

Marc Bartra na pragu POVRATKA u La Ligu: Saznajte koji španjolski klub ga ŽELI u svojim redovima

Bivši branič Barcelone, Marc Bartra nalazi se na pragu odlazka iz bundesligaša Borussie iz Dortmunda. Mnogo klubova iz Španije je pokazalo interes za njegove usluge a kako sada stvari stoje on će najvjerovatnije svoju karijeru  nastaviti u ekipi Betisa iz Seville.

Marc Bartra na pragu POVRATKA

Bivši odbrambeni igrač Barcelone Marc Bartra će, kako se čini, uskoro napustiti Njemačku i Borussia iz Dortmunda. 27-godišnjak je ove sezone odigrao 12 utakmica u njemačkom prvenstvu, ali nije tajna da se on još uvijek nije psihološki  oporavio od prošlogodišnjeg bombaškog napada na autobus Dortmunda u kojem je čak i pretrpio manje ozljede.

>> “Daniel Sturridge je jednako dobar kao i Harry Kane”

Marca izvještava da će Bartra opet zaigrati u španjolskoj La Ligi, gdje se očekuje da će igrati za ekipu Betisa iz Seville, u kojem je već prisutan još jedan bivši član Barcelone te bivši saigrač Bartre, Cristian Tello. Marca izvještava da je u pitanju transfer a ne posudba kako je bilo saopšteno, ali nije poznato koliko novca će Batis uplatiti na račun Borussie.

[su_bonus]

Betis je tako ekspresno pronašao zamjenu za meksičkog reprezentativca Miguel Layona, koji je već bio dogovorio transfer u Betis, no nakon toga je promijenio mišljenje i potpisao za ljute gradske rivale ekipu Seville.

[su_no1forfootball]

Marc Bartra je u Dormund stigao prošle godine u transferu vrijednom 8 miliona eura, a za Milijonare je odigrao 43 utakmice te postigao 4 pogodka. U dresu Barcelone je sakupio 106 nastupa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!