NaslovnicaVijestiMarc Bartra: Najtežih 15 minuta u mom životu

Marc Bartra: Najtežih 15 minuta u mom životu

“Najtežih 15 minuta u mom životu”

Nogometaš Borussije Marc Bartra, povrijeđen u napadu na klupski autobus u Dortmundu, rekao je da je to bilo najtežih 15 minuta u njegovom životu.

u mom životu

“Bol, panika i neizvjesnost zbog neznanja što se događa i koliko dugo će trajati. Bilo je to najtežih 15 minuta u mom životu”, napisao je Španjolac na svom Instagram profilu.

Defanzivac “milijunaša” povrijeđen je u utorak u eksploziji ispred klupskog autobusa prije meča s Monacom u Ligi prvaka. Bartra je u napadu slomljen zglob ruke, operiran je vrlo brzo nakon napada i sada se uspješno oporavlja.

“Ovih dana kad pogledam zglob, otečen i teško povrijeđen, znate li što osjećam? Ponos! Ponos, jer je sva šteta koju su u utorak željeli da nam nanesu ostala samo na tom zglobu.”, napisao je Bartra.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Očekuje se da će Bartra biti izvan terena četiri tjedna. On se zahvalio svima koji mu pomažu u oporavku.

>>Cifre obaraju s nogu: Alexis Sanchez dobio novi ugovor u Arsenalu

“Šok se sve više i više smanjuje, a isto vrijeme se povećava želja za životom, želja da radim, da se smejem, da plačem, da osjećam, volim, vjerujem, da igram, treniram, da nastavim da uživam sa svojim voljenima, da osjetim miris trave prije početka utakmice… da opet vidim tribine pune navijača, dobrih ljudi koji samo žele zaborave ludi svijet u kojem živimo.”, dodao je Bartra.

“Sve što tražim je da svi živimo u miru, bez rata.”, napisao je Bartra.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!