NaslovnicaVijestiMarc Bartra: U Barçi sam imao sve, ali u Dortmundu igram

Marc Bartra: U Barçi sam imao sve, ali u Dortmundu igram

Branič Borussije Dortmund, Marc Bartra koji je nedavno ozlijeđen u terorističkom napadu prije utakmice sa Monacom u Ligi prvaka dobro se opravlja i uskoro bi mogao biti na terenu, pišu njemački mediji. Bartra je u razgovoru za njemačke medije govorio o razlikama između Borussije Dortmund i njegovog bivšeg kluba Barcelone. Španjolski branič je rekao da je u Barçi imao sve, ali da u Borussiji ima priliku da igra i da svoje znanje pokaže na terenu.

imaio sve

“U Barçi sam imao sve van terena, moje prijatelje, porodicu, sjajne saigrače… Ali ovdje igram, stalno sam na terenu i to je za sportistu najbitnije. Zaista sam sretan ovdje”, rekao je, te izbjegavao temu povratka u Kataloniju: “Kao što sam rekao, stvarno sam sretan. Razmišljam samo o narednim utakmicama u ovom dresu, a o dalekoj budućnosti i ne toliko.”

Komentarisao je i Juana Carlosa Unzuéa, trenera koji se dovodi u vezu za Barçom, i trebao bi naslijediti Luisa Enriquea koji će na kraju sezone napustiti katalonski tim.

>>Burki: Zbog napada i dalje ne mogu mirno da spavam

“Za mene je on i više nego kvalifikovan. Radio je sa Pepom i Enriqueom, poznaje igrače fantastično, sjajan je taktičar i mislim da bi to bila dobra odluka.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Par riječi i o svom bivšem suigraču, Gerardu Deulofeuu koji sada nastupa za Everton u Premiershipu, ali bi ga katalonski tim u narednom prijelaznom roku mogao vratiti na Nou Camp.

“Deulofeu je sjajan. Mislim da sazrijeva u dosta dobrog igrača. On poznaje Barçu, mislim da bi tamo napravio sjajne stvari.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!