NaslovnicaVijestiMarca: Sergio Aguero se vraća u Španjolsku, novi klub već poznat

Marca: Sergio Aguero se vraća u Španjolsku, novi klub već poznat

Sergio Aguero je godinama jedan od najboljih nogometaša i strijelaca ekipe Manchester Citya ali i Premier lige. Sjajni Argentinac će uskoro napuniti 30. godina a zbog učestalih problema sa povredama njegova karijera mogla bi trajati kraće od prosjeka. S toga bi Aguero uskoro mogao napustiti Manchester.

Aguero se vraća u Španjolsku

Iako je rekao da će se vratiti u Argentinu nakon isteka njegova ugovora s Manchester Cityjem, Sergio Aguero primio je poziv od Atletica u koji  bi se vrlo rado vratio i to ubrzo.

Prošlo je dvanaest godina otkad je Sergio Aguero iz Argentine došao u Europu, točnije u Atletico Madrid. U proteklih sedam godina, ovaj argentinski napadač nosi dres Manchester Citya, u kojem je još uvijek jedan od ključnih igrača. To će biti slučaj i u budućnosti budući da Aguero ima ugovor potpisan do 2020. godine. Rekao je da će nakon isteka kupiti  jednosmjernu kartu za Argentinu, ali…

>> Najbolji 17-ogodišnjak svijeta idu PSG ili Tottenham za 50 milijuna funti!

Njegovu odluku mogao bi promjeniti poziv od strane Atletico Madrida, koji će očito pokušati da ag vrate u glavni grad Španije. Marca izvještava da su argentinskog reprezentativca već zvali iz madridskog kluba i pitali za mogući povratak u klub. Ipak, povratak se čini nevjerojatnim. City ne bi želio da se odrekne Argentinca prije isteka ugovora a pitanje je da li bi uopšte Atletico mogao platiti obeštećenje za njega ili mu dati istu platu koju ima i Cityu.

[su_bet365_100_bonus]

Izvor također izvještava da Aguero Atletica nije odbio, što naravno ne znači da će se Aguero vratiti u Atletico. Na Wanda Metropolitanu stadionu traže zamjenu za Antoine Griezmanna i učinit će sve kako bi vratili Aguera u Madrid.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!