NaslovnicaVijestiMarcelo izabrao najboljih 11 suigrača sa kojima je igrao u svojoj karijeri

Marcelo izabrao najboljih 11 suigrača sa kojima je igrao u svojoj karijeri

Defanzivac i zvijezda Real Madrida Marcelo na svoj službeni youtube kanal postavio je zanimljiv video u kojem je odgovarao na brojna pitanja koja su mu postavili navijači.

Marcelo izabrao najboljih 11

Između ostalog, odgovorio je na pitanja o detaljima iz svoje karijere, sunarodnjacima u svlačionici Real Madrida, kao i na pitanje da sastavi tim od 11 najboljih suigrača sa kojima je nastupio kroz svoju 13-godišnju karijeru.

– O najtežoj utakmici u karijeri

“Mislim da je to ona koju smo igrali protiv Atletico Madrida u finalu Lige prvaka. Bilo je jako teško, razmijenjivali smo ‘udarce’. Morali smo postići gol, kao i oni, bila je to luda i teška utakmica. Kada je završila, otrčao sam do svoje obitelji.”

– O Brazilcima u svlačionici Real Madrida

“Kada sam stigao u klub, Brazilci su mi pomogli. Roberto Carlos mi je posebno pomogao, kao i ostali koji su tu bili u to vrijeme: Ronaldo, Baptista, Cicinho, Robinho, Emerson. Volio bih vidjeti Brazilce u timu u ovom trenutku, ali imam sjajan odnos i sa Španjolcima, kao i sa ostalim strancima.”

[su_no1forfootball]

– Najboljih 11 sa kojima je dijelio svlačionicu

“Kapiten je Modrić, to je sigurno. Što se tiče cijelog tima, tu su: Julio Cesar, Dani Alves, Thiago Silva, Sergio Ramos, Roberto Carlos, Casemiro, Modrić, Ozil, Zidane, Cristiano Ronaldo i Neymar. Nikad zapravo nisam igrao sa Zidaneom, ali on je moj trener, tako da je u redu.”

Marcelo je na Santiago Bernabeu stigao davne 2007. godine iz Fluminensea u transferu vrijednom 6,5 miliona eura. Od tada je u ukupno 12 sezona provedenih u ‘kraljevskom’ klubu odigrao čak 442 utakmice, te osvojio 18 trofeja, od čega tri puta Ligu prvaka. Njemu i njegovim suigračima ne ide baš sve po planu ove sezone, u kojoj su odavno odustali od borbe za titulu prvaka La Lige, u kojoj se trenutno nalaze na trećem mjestu sa 63 osvojena boda, te za vodećom Barcelonom zaostaju 13 bodova, dok je drugoplasirani Atletico Madrid sa 67 osvojenih bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!