NaslovnicaVijestiMarcelo: Teško da će Neymar doći u Real Madrid

Marcelo: Teško da će Neymar doći u Real Madrid

Defanzivac Real Madrida Marcelo priznao je da je malo vjerovatno da će zvijezda Barcelone i njegov sunarodnjak preći u klub iz španjolske prijestolnice.

Teško da će Neymar doći u Real Madrid

Već je odavno poznato da je “kraljevski” klub zainteresovan za usluge Brazilca još dok je igrao u Santosu, a u posljednje vrijeme pojavile su se špekulacije da bi Neymar mogao preći u najvećeg rivala ovog ljeta.

Međutim, sa takvim raspletom se ne slaže njegov suigrač iz reprezentacije i igrač Real Madrida, Marcelo.

“Mi se često šalimo i pričamo o drugim stvarima. Ne pričao o nogometu puno, tako da ne znam, ali mislim da je malo vjerovatno da će Neymar doći. On piše povijest s Barcelonom, tako da teško da će doći u Real Madrid.”

Marcelo je također upitan i o špekulacijama koje govore da ga trener Zinedine Zidane želi prekomandovati u vezni red.

“To je još jedna priča koja izlazi u novinama”, rekao je 27-godišnjak, te nastavio: “To nije ništa više sem špekulacije, nisam pričao sa Zidaneom o tome.”

“Mislim da je zadovoljan mojom igrom na poziciji lijevog beka. Nije bilo nikakvog razgovora u vezi toga.”

Real Madrid je ispao iz utrke za naslov prvaka La Lige otkako je francuski stručnjak preuzeo klupu u siječnju, ali su još uvijek utrci za titulu Lige prvaka. Što god da se dogodi do kraja sezone, Marcelo je rekao da podržava Zidanea.

“Mislim da on radi jako dobar posao. Nije lako doći u Madrid u sred sezone, kada su kritike brojne. Imao je težak posao, ali mislim da ga obavlja dobro. Vidjet ćemo kako će sezona završiti, ali siguran sam da će on biti jedan od najboljih trenera na svijetu.”

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!