NaslovnicaVijestiMarco Reus priznao da bi mogao napustiti Borussiju Dortmund

Marco Reus priznao da bi mogao napustiti Borussiju Dortmund

Zvijezda Borussije Dortmund Marco Reus priznao je kako postoji mogućnost da napusti klub sljedećeg ljeta, izjavivši kako je zainteresovan za igranje u nekim drugim klubovima.

Marco Reus priznao da bi mogao napustiti Borussiju Dortmund

28-godišnji njemački reprezentativac, koji se oporavlja od ozbiljne povrede koljena, sa timom sa Westfalena ima ugovor do ljeta 2019. godine.

Klub mu još uvijek nije ponudio produženje istog, ali Reus svakako razmatra opciju odlaska.

“Postoji četiri ili pet klubova za koje bih bio zainteresovan”, rekao je Reus za njemačke medije.

[su_no1forfootball]

“31. maja sljedeće godine napunit ću 29 godina. To će biti vjerovatno moj posljednji ‘veliki’ ugovor i posljednja prilika da pokušam nešto drugačije.”

“Moram biti iskren i priznati kako još uvijek ne znam gdje ću završiti. U ovom trenutku sam jako sretan u Dortmundu i ne razmišljam o tome što će se dogoditi. Međutim, doći će vrijeme kada ću morati sjesti i donijeti odluku.”

Klub koji već duže vrijeme prati Reusa je Manchester United, kako piše Sky Germany, te postoji šansa da karijeru nastavi na Old Traffordu.

[su_bonus]

[su_analize_kraj_teksta]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!