NaslovnicaVijestiMarco Silva - novi hit trener

Marco Silva – novi hit trener

Marco Silva, 40-ogodišnji Portugalac sadašnji je trener Watforda, ali pitanje koliko dugo će to biti s obzirom da se za njega otimaju veliki klubovi, a prvi u redu stoji Everton.

marko silva trener

MARKO SILVA TRENER – POČETAK KARIJERE

Kao trener počeo je 2011. godine u Estorilu, a put ga je odveo u Sporting gdje je zamijenio Leonarda Jardima. U Sportingu se zadržao tek godinu dana, tamo je bio treći u prvenstvu te uzeo kup. Sporting je igrao atraktivan nogomet, no Silva je ipak dobio otkaz, a razlog je bio bizaran – u kup utakmici protiv Vizele nije nosio službeno odijelo sponzora kluba.

USPON – OLYMPIACOS

U ljeto 2015. godine postaje trener Olympiacosa gdje si je i izgradio ime. U prvih 11 utakmica prvenstva već je srušio rekord – 11 uzastopnih pobjeda u otvaranju prvenstva. Osim tog rekorda, imao ih je još nekoliko, a jedan od njih bio je i 17 uzastopnih pobjeda na domaćem terenu što je ujedno i europski rekord u ovom stoljeću.

Naravno da su takvu igru vidjeli i mnogi klubovi u Europi, no uspjeh s Olympiacosom i dalje nije dovoljno velik da odmah preuzmete i veliki klub, tako da je prva sljedeća stepenica bila Hull City kojeg je preuzeo usred sezone, a za zadatak je dobio da spasi sezonu i izbavi ih od zone ispadanja. Iako zvuči kao ‘fair deal’, bio je to poprilično težak zadatak s obzirom na situaciju u klubu. Hull je krenuo igrati dobar nogomet, puno su zabijali i činilo se kao da će Silva uspjeti u onomu što je stavljeno pred njega. Hull City skoro je ušao finale EFL kupa gdje su u polufinalu ipak ispali od Uniteda. Kako se bližio kraj sezone bilo je sve izglednije da će Hull ostati u ligi, no dogodila su se tri crna kola, zadnja tri kola i Silva nije uspio, no činjenica je da Silvin Hull igrao atraktivan nogomet i tako je samo 2 dana nakon kraja sezone dobio novi posao.

[su_live_koeficijenti]

DANAS – WATFORD

Marco Silva još u petom mjesecu preuzeo je klupu Watforda i odmah potpisao dvogodišnji ugovor. Danas, 5 mjeseci kasnije, nakon 9 odigranih kola Premier lige Watford se nalazi na 6. poziciji, bod iza Arsenala i Chelseaja. Silvina momčad samo se dva puta ove sezone raspala te izgubila utakmicu. Prvi put bilo je to protiv Pepovog Cityja kada su izgubili 6-0, a drugi put protiv Conteovog Chelseaja gdje su imali vodstvo 1-2, no u zadnjim minutama obrana se raspala i Chelsea je slavio 4-2. Da je u toj utakmici Watford bio malo sretniji sada bi bilo na 4. poziciji, samo 2 boda od drugoplasiranog Manchester Uniteda.

Silva je zavolio svoj projekt u Watfordu i za sada odbija velike ponude Evertona kojemu hitno treba dobar trener nakon što su otpustili Koemana. Marco Silva nova je generacija trenera, igra jako atraktivan nogomet i pred njim su zasigurno velike stvari, a hoće li na kraju ipak ostaviti Watford i otići u Everton ostaje vidjeti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!