NaslovnicaVijestiMarco Verratti: Želim napustiti PSG

Marco Verratti: Želim napustiti PSG

Marco Verratti: Želim napustiti PSG! Sjajni italijanski vezist i jedan od najboljih centralnih veznih igrača na svijetu, prema pisanju francuskog L’Equipea, vodstvu kluba je jasno dao do znanja da ovog ljeta želi napustiti franscusku prijestolnicu. On se već dugo vremena povezuje sa drugim klubovima, ali su u Parizu uspjeli da zadrže njihovog najboljeg igrača, što vjerovatno neće biti slučaj ovog ljeta. Najviše interesa za Verattia pokazali su Juventus i Barcelona.

Marco Verratti: Želim napustiti PSG

Ugledni francuski časopis L’Equipe u svom nedjeljskom izadnu piše da se je italijanski vezist Marco Veratti jučer sastao sa novim sportskim direktorom kluba Anterom Henriqueom te mu jasno dao do znanja da želi napustiti klub. Italijanski veznjak, koga je Xavi proglasio za svog nasljednika, je tako donio konačnu odluku o napuštanju kluba, a teren za transfer je već pripremio njegov agent Donato Di Campli koji je prije par dana izjavio da Verattia ne može zadovoljiti samo osvajanje titula u Francuskoj.

[su_bet365_live_koeficijenti]

L’Equipe prenosi da će se Veratti već sutra u Milanu sastati sa predsjednikom PSG-a Nasserom Al-Khelaifie, a na tom razgovoru će se pričati o budućnosti Verattia. Njega u Parizu ne žele prodati jer im novac ne predstavlja problem i oko njega žele u budućnosti gratiti ekipu. U njemu vide idealnog igrača i vođu ekipe koja želi napasti prijestol Evropskog nogometa.

>> Kluivert dobio nogu u Parizu

Vijesti oko Verattia prate iz dva kluba, Juventusa i Barcelone koji već duže vremena žele da dovedu italijana u svoje redove. Španski mediji prenose da je Barcelona spremna za njega platiti 80 miliona eura a iz pozadine situaciju snima i finalist lige prvaka. Biće zanimljivo vidjeti gdje će karijeru nastaviti Marco Veratti, ukoliko ga puste da ide iz kluba.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!