NaslovnicaVijestiMarco Verrati otkrio što su igrači Barcelone govorili nakon Cavanijevog gola

Marco Verrati otkrio što su igrači Barcelone govorili nakon Cavanijevog gola

Marco Verrati otkrio što su igrači Barcelone govorili nakon Cavanijevog gola. Kakvu razliku čine tri tjedna? Točno prije tri tjedna, Marco Verratti je prozvan Andres Iniestinom zamjenom nakon nevjerojatne izvedbe koja je inspirisana pobjedom PSG-a protiv Barcelone na Parku Prinčeva (4-0).

Marco Verrati otkrio

Verratti je bio veličanstven na Parku Prinčeva, a prema njegovom suigraču Blaise Matuidiju, čak ga je i Iniesta pohvalio te noći.

“Kada je Verratti ležao na terenu ozlijeđen, rekao sam Iniesti da je Marco njegov nasljednik, a on je odgovorio da i on to misli”, Matuidi je rekao nakon što je PSG uništio Barcelonu.

A izgledalo je kao da će Verrattijeva ekipa isploviti za četvrtfinale nakon tog rezultata na Parku Prinčeva, a zatim i gola Cavanija na Camp Nou u uzvratu sinoć. Ali, to nije bilo dovoljno.

Barca je vodila sa 3-0, ali se činilo da je Cavanijev gol i sa još pola sata do kraja utakmice, značio kraj puta za katalonske divove. Ali, još uvijek ništa nije bilo gotovo, Luis Enriqueovoj ekipi su u tom trenutku trebala tri gola, što je izgledalo nevjerojatno.

Ali, kao što vjerojatno znate, to se dogodilo u nevjerojatnim okolnostima.

[su_euro_soccer_bonus]

ŠTO SU IGRAČI BARCELONE GOVORILI NAKON CAVANIJEVOG GOLA?

Verratti je otkrio što su to igrači Barce pričali na terenu poslije Cavanijevog gola.

“S Cavanijevim golom smo dobili neki mir”, rekao je Verratti za L’Equipe.

“Tada sam razgovarao sa igračima iz Barcelone, rekli su mi da je sve gotovo.”

“Ali, zatim su se desila tri gola u sedam minuta, ne mogu naći objašnjenje, ali to je nogomet. Ovo je utakmica koju nikada neću zaboraviti.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Kvalifikacija Barcelone je zaslužena. Bilo je teško igrati, praviti pasove. Oni su vršili veliki pritisak u prvom poluvremenu. U drugom smo morali igrati bolje.”

“Sada ćemo imati neko teško razdoblje. Moramo naći snage da dignemo glavu. Moramo biti jaki. Svi smo tužni, izgubili smo 6-1, i ne zbog suca. Mi smo prije svega glavni odgovorni za ovaj rezultat.”

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!