NaslovnicaVijestiMarco Verratti odlučio u kojem klubu nastavlja karijeru

Marco Verratti odlučio u kojem klubu nastavlja karijeru

Kako navodi poznati francuski dnevnik L’Equipe, Marco Verratti je napravio veliku odluku prošlog vikenda rekavši klupskom direktoru Paris Saint Germaina da želi napustiti klub.

Marco Verratti želi preći u Barcelonu

24-godišnjak je na Parku prinčeva već pet godina, nakon što je stigao iz Pescare 2012. godine, te se od tada razvio u jednog od najboljih veznih igrača na svijetu.

Vijesti da Verratti planira napustiti Pariz ovog ljeta privukle su pažnju mnogih europskih klubova, a navodno bitku za njegov potpis trenutno vode Barcelona i Juventus.

Verratti je razočaran prošlom sezonom u kojoj je njegov tim izgubio titulu prvaka Francuske, te na nevjerovatan način ispao u osmini finala Lige prvaka, unatoč tome što su ‘Parižani’ u prvom susretu slavili rezultatom od čak 4-0.

Španjolska Marca je objavila vijest da je talijanski reprezentativac već donio odluku u koji klub želi otići, a u pitanju je Barcelona.

Međutim, za katalonski klub njegova kupovina neće biti nimalo laka. Vlasnik PSG-a Nasser Al-Khelaifi nije poznat po prodaji najboljih igrača.

Navodno će Barca za igrača morati izdvojiti između 80 i 120 miliona eura, a nije poznato da li će u tom slučaju imati dovoljno novca za ostala pojačanja, s obzirom da je zainteresovana i za Arsenalovog Hectora Bellerina.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!