NaslovnicaVijestiMarco Verratti otkrio gdje želi nastaviti nogometnu karijeru

Marco Verratti otkrio gdje želi nastaviti nogometnu karijeru

Zvijezda PSG-a, talijanski nogometaš Marco Veratti rekao je da želi nastaviti nogometnu karijeru upravo u dresu Paris Saint-Germaina. U srijedu ga sa pariškim timom očekuje važna utakmica protiv Barcelone, u revanš utakmici osmine finala Lige prvaka. U prvoj utakmici Verratti je sa svojim timom slavio sa čak 4-0 protiv katalonskog protivnika na Parku prinčeva.

želi nastaviti

Verratti je također izrazio želju da sa francuskim klubom osvoji i Ligu prvaka, a moramo priznati, na veoma dobrom su putu, iako je još rano govoriti s obzirom da je konkurencija za trofej velika. Do sada, mnogi veliki klubovi su se povezivali sa talijnskim nogometašem, ali je on ostao u francuskom klubu – Inter, Juventus, Chelsea, Real Madrid, Barcelona, Manchester United.

“Želim ostati u PSG-u. Dio sam projekta kakvih nema mnogo u Europi. Moj san je da osvojim Ligu prvaka sa PSG-om.”, rekao je Talijan za Stade 2.

“Moram se zahvaliti treneru zbog ukazanog povjerenja. Osjećam se dobro, i mogu igrati tri utakmice tjedno bez fizičkih problema. U modernom nogometu veoma je važno da budete stalno odmorni i fizički spremni.”, riječi su Verratija.

Verratti je svoju nogometnu karijeri počeo u talijanskoj Pescari u kojoj je nastupao od 2008. do 2012. godine, a prije toga je nastupao za mlađe sekcije ovog kluba. 2012. godine ga kupuje njegov trenutni klub i potpisuje ugovor na pet godina.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!