NaslovnicaVijestiMarco Verratti otkrio zašto su se on i Neymar odlučili za PSG,...

Marco Verratti otkrio zašto su se on i Neymar odlučili za PSG, a ne za Barcelonu

Barcelonin uspjeh u La Ligi i Europi je bio fenomenalan do sada i nije ni čudo da su najbolji igrači na svijetu na Camp Nou.

Marco Verratti otkrio

Philippe Coutinho je najnoviji primjer igrača koji je pokušao prisiliti prelazak u katalonske divove u ljeto ove godine, no to je bilo bez uspjeha.

Ousmane Dembele, koji ima 20 godina, postao je rekordno pojačanje kluba u ugovoru vrijednom 135 milijuna funti, a još uvijek su tu Lionel Messi, Luis Suarez, Andres Iniesta i ostala družina.

Međutim, Neymar je povećao trend sa prelaskom u PSG za rekordnih 222 milijuna funti tijekom ljeta.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Podsjetio je španjolske divove da za svu njihovu slavu, uspjeh i novac, ni oni ne mogu jamčiti da njihovi igrači neće otići nigdje.

Veratti, koji je ovog ljeta imao priliku da se pridruži Barceloni za 100 milijuna euram, rekao je za L’Equipe na Daily Mailu: “Iskren sam, po prvi put u pet godina pitam se da li trebam ostati o vdje.”

“Ljudi misle da igram za PSG zbog novca, ali mogu taj novac dobiti i negdje drugo. Da sam se preselio u drugi klub na ljeto, mogao sam zaraditi velike novce, jer su klubovi bili spremni da plate 100 milijuna eura za mene.”

“Neymar je mogao da zaradi mnogo više sa Manchester Cityjem ili Chelseajem. On nije potpisao za ovaj klub radi novca, ali radi projekta koji se gradi ovdje. Tako je isto i za mene.”

Unai Emery je imenovan za menadžera PSG-a prošlog ljeta, nakon tri uspješne Europske lige sa Sevillom i Verratti podupire projekat na kojem zajedno rade.

[su_watch_live_football]

I s obzirom na tri pobjede PSG-a u tri utakmice Lige prvaka o ve sezone, čini se da projekat o kojem talijanski veznjak govori uzima puni zamah.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!