NaslovnicaVijestiMarco Verratti se oglasio povodom mogućeg prelaska u Barcelonu

Marco Verratti se oglasio povodom mogućeg prelaska u Barcelonu

Vezni igrač Paris Saint Germaina MarcoVerratti izjavio je da ne razmišlja o odlasku iz kluba, uprkos tome što se povezuje sa prelaskom u prvaka Španjolske, Barcelonu.

Marco Verratti se oglasio povodom mogućeg prelaska u Barcelonu

Talijanski reprezentativac je u francuski klub stigao 2012. godine iz Pescare, i u posljednjih pet godina razvio se u jednog od najboljih veznig igrača na svijetu.

24-godišnjak je povezivan sa prelaskom u Barcelonu i Juventus, uprkos tome što je nedavno potpisao novi ugovor sa ‘Parižanima’ do 2021. godine. Međutim, nakon visoke pobjede njegovog tima protiv Katalonaca rezultatom 4-0 u Ligi prvaka, izgleda da Verratti želi još neko vrijeme ostati u Parizu.

“Zadovoljan sam što sam privukao interes velikih klubova, ali ja ne razmišljam o odlasku. Dio sam velikog projekta i želim da ovaj klub bude među tri vodeća u Europi.”

Verratti ove sezone igra u vrhunskoj formi, a to je pokazao i u utorak, kada je dominirao na sredini terena zajedno sa svojim suigračima Blaiseom Matuidijem i Adrienom Rabiotom.

Ukupno je ove sezone odigrao 27 službenih utakmica u dresu Paris Saint Germaina, u kojima je postigao dva gola i upisao pet asistencija.

PSG se trenutno nalazi na drugom mjestu u francuskom prvenstvu sa 55 osvojenih bodova nakon 25 odigranih kola, te za vodećim Monacom zaostaje samo tri boda.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!