NaslovnicaVijestiMarcos Rojo poslao poruku novom heroju Manchester Uniteda

Marcos Rojo poslao poruku novom heroju Manchester Uniteda

Marcos Rojo poslao poruku novom heroju Manchester Uniteda. Marcos Rojo se zahvalio timskom kolegi Marcus Rashfordu što mu je poklonio pobjedu u derbiju dva Manchestera za rođendan i to će biti kako kaže derbi za pamćenje.

Marcos Rojo poslao poruku

Rojo je proslavio 26. rođendan jučer na dan kada su igrala dva najljuća rivala u Engleskoj, City i United, gdje su Crveni đavoli pobijedili i odnijeli sva tri boda sa Etihada.

Novi heroj Crvenih đavola, Rashford je pronašao mrežu u prvom poluvremenu i povećao je šanse Louis van Gaalove ekipe o plasmanu među četiri najbolja.

United je šesti u Premier ligi, ali su samo jedna bod iza četvrte pozicije na kojoj se nalazi City, koji je pretrpio povrede Joe Harta i Raheem Sterlinga.

https://twitter.com/marcosrojo5/status/711642193786699776

Rojo je obilježio svoj rođendan na sjajan način i na tweeteru je objavio sliku na kojoj slavi Rashfordov gol – onaj koji je postao najmlađi strijelac u derbiju dva Manchestera u historiji Premier lige.

“Kakav poklon! Tri boda na moj rođendan! Hvala vam svima na podršci”, rekao je Argentinac.

United sljedeću utakmicu igra protiv Evertona u Premier ligi u nedelju u 16:00h.

Marcos Rojo poslao poruku

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!