NaslovnicaVijestiMarek Hamšik otkrio koji mu je cilj sa Napolijem

Marek Hamšik otkrio koji mu je cilj sa Napolijem

Marek Hamšik otkrio koji mu je cilj sa Napolijem

Kapetan nogometaša Napolija Marek Hamšik izjavio je da bi volio završiti karijeru u tom klubu, ali da prije toga želi prestigne legendu Diega Armanda Maradonu po broju golova. Hamšik je za desetljeće u Napulju postigao ukupno 113 golova i samo tri mu nedostaju nadmašiti jednog od najboljih nogometaša svih vremena na čelu klupske liste strijelaca.

“Nadam se da ću postaviti rekord. Maradona je Bog u Napulju i bilo bi nevjerojatno da budem ispred takve legende. Vidjeti prezime Hamšik ispred Maradoninog bilo bi čudesno. Očito je da ne možemo se poredimo, ali bi bilo lijepo da postavim rekord uz osvajanje Scudetta.”, rekao je Hamšik za Kicker.

[su_no1forfootball]

Arsene Wenger otkrio tko su dvije moguće zamjene za Oxlade-Chamberlaina

Edwin van der Sar: On nije trebao otići u Tottenham ovog ljeta!

Napoli je pod vodstvom Maradone osvojio samo dva naslova talijanskog prvenstva, a slovački veznjak vjeruje da je došlo vrijeme da se prekine post od 27 godina.

“Teško je bilo što reći jer se u nogometu nikad ne zna, ali uopće ne razmišljam da napustim Napoli. U prošlosti sam odbio ponude Milana i Juventusa, sretan sam u Napulju. Mogao bih u ovom klubu da završim karijeru, možda poslije osvajanja Scudetta, Samo se nadam da neću čekati do dobi od 40 godina.”, rekao je 30-godišnji nogometaš.

Hamsik prije Napoli igrao je samo za Bresciju i Slovan iz Bratislave.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Ovo su termini polufinalnih utakmica Lige prvaka

0
Nakon odigravanja uzvratnih susreta četvrtfinala Lige prvaka, identificirani su polufinalisti natjecanja. U ždrijebu održanom u Nyonu 15. ožujka, određeni su potencijalni suparnici u polufinalnim...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!