NaslovnicaVijestiIgrač Lyona Marcelo dobio najbizarniji crveni karton koji ste ikada vidjeli

Igrač Lyona Marcelo dobio najbizarniji crveni karton koji ste ikada vidjeli

Igrač Lyona Marcelo dobio najbizarniji crveni karton koji ste ikada vidjeli! U prošlosti se više puta dešavalo da su sudije griješile prilikom svojih odluka pa se tako sjećamo nekih od najbizarnijih kartona. Nama je u sjećanju kako je Josip Šimunić na Svjetskom prvenstvu dobio tri žuta kartona ali nije bio isključen, ali ovo što se desilo za vikend u Francuskoj je zaista komično.

Igrač Lyona Marcelo dobio najbizarniji crveni

Sudije su uvijek na udaru kritika, bilo to zasluženo ili ne. Njihov posao bez sumnje je težak i očito nije takav kakvim ga zamišljaju treneri, navijači, novinari koji su tu da upute kritiku za bilo koju odluku koja im se ne sviđa.

Ali ponekad suci jednostavno ne mogu vidjeti sve sami. Postoje neki trenuci krajnjeg ludila kad ne možete vjerovati da suci ili njihovi pomoćnici nisu vidjeli incident ili su ga vidjeli na njima svojstven način.

[su_no1forfootball]

Kada je riječ o crvenim kartonima, zaista suci bi se trebali nekada zapitati da li je igrač stvarno zaslužio crveni karton, bio to direktni ili pak drugi žuti. Ali ono što se desilo u subotu u meču Lyona i Angersa, je zaista ovo o čemu pričamo. Marcelo zaista nije zaslužio crveni karton.

>> Mourinho imenovao četiri igrača Uniteda kojim najviše vjeruje

Marcelo je dobio žuti karton, sasvim zasluženo zbog starta nad protivničkim igračem. On se sa tom odlukom nije složio te je rukama gestikulirao i odmahnuo ka sucu meča baš u trenutku kada je ovaj spuštao ruku, zbog čega mu je ispao karton iz ruke. On je vjerovatno smatrao da mu je Marcelo namjerno iz ruke izbio karton, te mu je dodijelio direktni crveni!

Reakcija 30-godišnjaka i njegovih suigrača zaista kaže sve, svima na stadionu je bilo očito što se dogodilo, ali sudac je izgleda zaboravio kako je do “sudara” ruku došlo, te da je zapravo i on krivac.

Lyon je do tog momenta vodio sa 3-1 ali je za osam minuta ekipa Genesia primila dva gola, a krivac za to je svakako glavni arbitar meča gospodin Lesage.

[su_live_koeficijenti]

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!