NaslovnicaVijestiMario Balotelli imenovao igrača koji bi trebao osvojiti Zlatnu loptu

Mario Balotelli imenovao igrača koji bi trebao osvojiti Zlatnu loptu

Mario Balotelli imenovao igrača koji bi trebao osvojiti Zlatnu loptu. FIFA je možda stvorila vlastitu nagradu nakon što se ocijepila s Francuskim nogometom sa kojim je bila partner pet godina, ali je Zlatna lopta još uvijek najveće priznanje pojedinaca u svjetskom nogometu i ono za kojim igrači najviše žude.

Mario Balotelli imenovao

Cristiano Ronaldo je nedodirljiv favorit za nagradu po četvrti put u svojoj bogatoj karijeri, nakon osvajanja Lige prvaka (Real Madrid) i Europskog prvenstva sa Portugalom.

Međutim, Barcelonina zvijezda Lionel Messi je u konkurenciji za osvajanje Zlatne lopte po šesti put nakon još jedne odlične kalendarske godine, dok bi igrač Atletico Madrida, Antoine Griezmann također trebao završiti negdje na postolju.

[su_euro_soccer_bonus]

Mario Balotelli, u svojoj glavi možda osjeća da je vrijedan spomena nakon što se polako vraća u formu u Nici u proteklih nekoliko mjeseci.

Talijanski napadač je postigao sedam golova u sedam nastupa za francuski klub otkako je napustio Liverpool u ljeto i jasno je da uživa u nogometu, nakon teških nekoliko godina.

Balotelli nije bahat ili zaluđen da bi proglasio sebe kao osvajača Zlatne lopte, ali je on imenovao igrača koji to, kako on kaže, najviše zaslužuje.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

I to nije Ronaldo, Messi ili Griezmann.

“Cristiano, Messi ili Suarez će pobijediti”, rekao je Balotelli za Telefoot. “No, da budem iskren, ja bih Zlatnu loptu dao Luis Suarezu.”

Suarez je zabio više golova od Ronalda, Messija i Griezmanna prošle sezone.

U 53 nastupa za Barcelonu tijekom 2015/16 sezone, Suarez je postigao 59 golova.

U tom procesu, osigurao je Europsku Zlatnu kopačku, po drugi put u svojoj karijeri.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!