NaslovnicaVijestiMario Balotelli na Instagramu poslao poruku za Mourinha

Mario Balotelli na Instagramu poslao poruku za Mourinha

Mario Balotelli na Instagramu poslao poruku za Mourinha. Napadač AC Milana, Mario Balotelli je na Instagramu dao podršku svom bivšem treneru i bivšem treneru Chelseaja, Jose Mourinhu. Zagonetni napadač, koji je prethodno radio pod vodstvom portugalskog stručnjaka u Italiji je insistirao da je Mourinho sjajan trener.

Mario Balotelli na Instagramu poslao poruku

Mourinho je naravno otpušten iz Chelseaja u četvrtak nakon što je imao katastrofalan start sezone u Premier ligi. Nakon što je odveo Plavce do naslova prošle sezone, ‘Special One’ nije uspio motivirati svoje igrače prilikom otvaranja sezone, samo nekoliko mjeseci nakon osvanja titule.

Nevjerovatno, Chelsea je 20 bodova iza lidera Premier lige, Leicester Cityja i samo jedan iznad zone ispadanja.

[su_bet365_200_bonus_mali]

No, Balotelli je pružio svoju podršku Mourinhu sa porukom na Instagramu. Čovjek koji je na posudbi iz Liverpoola je izjavio: “Nije bitno šta mislite i šta kažete, Jose je veliki trener i on je to dokazao mnogo puta u različitim timovima.”

To je vjerovatno dobra šansa da Mourinho malo odmori od fudbala. Jedna stvar je sigurna, vratit će se u igru u nekom trenutku. Kada dođe taj trenutak, tu će biti čitav niz klubova koji će ga čekati raširenih ruku.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

Na kraju dana, bez obzira na nedavne probleme, on je i dalje jedan od najpoželjnijih i najpoštovanijih trenera u svijetu fudbala. Nema razloga da ne postigne velike uspjehe u budućnosti.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!