NaslovnicaVijestiMario Balotelli stvarno počeo da se mijenja?

Mario Balotelli stvarno počeo da se mijenja?

Mario ima nevjerojatne sposobnosti, odličan je desnom nogom i glavom, ima jako dobar pristup prema suigračima i svima u klubu – hvali Favre svog pulena. Hoće li Mario Balotelli konačno pokazati sve što može? Nogometaš koji je kroz cijelu karijeru opisivan kao veliki potencijal prepun kontroverzi je konačno čini se dobio pravu šansu.

balotelli-football-nice_3799669

Nakon neuspjelih epizoda u Interu, Manchester Cityju, Milanu i Liverpoolu je red došao na Nicu.

Za sada mu ide odlično, postigao je pet golova u domaćem šampionatu i trenutno je četvrti strijelac lige. Ispred njega su samo Lacazette, Erding i Cavani, a trener Nice je otkrio zbog čega je to tako.

“Mario ima nevjerojatne sposobnosti, odličan je desnom nogom i glavom, tako da treba raditi još malo na ljevici. U završnici je odličan i to ne vidite samo ako ste slijepi. Ima sjajan pristup prema suigračima i svima u klubu, a poslije treninga ostaje duže i uvježbava davanje golova. Kako sezona bude odmicala bit će sve bolji.”, priča Lucien Favre.

Na prethodnom meču protiv Lorienta je postigao prekrasan pogodak, da bi zatim u razmaku od svega nekoliko minuta dobio dva žuta kartona. Prvi opravdano zbog skidanja dresa tijekom proslave gola, dok je drugi, čini se, dobio više na temelju loše reputacije nego ičega lošeg.

“Nisam razumio što se dogodilo, nisam lijepo ni vidio. Izgleda mi kao da Baloteli nije uradio ništa loše. Pogledat snimke da vidim što se dogodilo, ako je uopće bilo ičega.”, poručio je Favre.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!