NaslovnicaVijestiMario Balotelli vraća se u Premier ligu

Mario Balotelli vraća se u Premier ligu

Čini se kako se Mario Balotelli vraća u Premier ligu.

OIR_resizer

Vjerovali ili ne, Balotelli je i dalje igrač Liverpoola, iako je teško vjerovati da je on ikad i bio igrač istoimenog kluba. Trenutno se nalazi na posudbi u Italiji.

Na njegovu žalost, u posljednje vrijeme češće puni naslovnice zbog onoga što radi izvan terena, a ne na terenu. Veći dio ove sezone i proveo je izvan terena jer je bio ozlijeđen.

I zbog njegove ozljede AC Milan razmišlja vratiti Talijana u Englesku, gdje bih trebao biti do kraja sezone.

No, u cijelu priču upleo se West Brom koji bih htio dovesti napadača, no još nije poznato da li je riječ samo o posudbi ili bih odmah otkupili igrača.

Za usluge kontroverznog Talijana zainteresiran je i West Ham Slavena Bilića, iako mediji ne pridaju velike šanse tome.

Postoji i mogućnost da Super Mario ode u Crystal Palace, gdje bih (prema najavama) u napadu igrao sa Emmanuelom Adebayorom i Nicklasom Bendtnerom. Zamislite kakav bih to napad bio!

Službene potvrde još nema, a hoće li uopće netko od ta tri igrača sletjeti u momčad Tonyja Pulisa vidjeti ćemo do kraja tekućeg prijelaznog roka.

U Liverpoolu se nadaju kako će Mario otići negdje na posudbu kako im ne bi sramotio klub.

[su_bet365_watch_live_basketball_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!