NaslovnicaVijestiMario Gomez: On će dominirati u napadu Njemačke u narednih deset godina!

Mario Gomez: On će dominirati u napadu Njemačke u narednih deset godina!

Mario Gomez je podržao mladog sunarodnjaka Tima Wernera izjavivši kako će on dominirati napadom reprezentacije u narednom desetljeću.

Gomez pohvalio sunarodnjaka

21-godišnji napadač RB Leipziga odigrao je osmu utakmicu u dresu reprezentacije pod Joachimom Lowom u pobjedi protiv Norveške rezultatom 6-0.

Werner, koji se povezivao sa prelaskom u Liverpool u prošlosti, postigao je ukupno šest golova za svjetske prvake, a 32-godišnji Gomez ga je podržao izjavivši da će biti prva devetka reprezentacije u narednim godinama.

“On će dominirati u napadu Njemačke u narednih deset godina. Vjerovatno će isto učiniti i na klupskom nivou ako nastavi igrati ovako.”

“On radi fantastičan posao, treba nam neko poput Tima, tko je u sjajnoj formi, ukoliko želimo postati svjetski prvaci.”

Podanak Stuttgartove omladinske škole, Werner je stigao u RB Leipzig prošlog ljeta za oko deset miliona eura, a iza sebe ima sjajnu sezonu.

Pod vodstvom Ralpha Hasenhüttla postigao je 21 gol i upisao sedam asistencija u 31 utakmici, a samo su Pierre-Emerick Aubameyang (31), Robert Lewandowski (30) i Anthony Modeste (25) postigli više golova od njega u Bundesligi.

[su_watch_live_football]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!