Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Mario Gomez ponovo u Bundesligi: Radujem se novom izazovu

Njemački bundesligaš, Wolfsburg objavio je na svojoj stranici vijest kako je stiglo njihovo pojačanje u napadu u vidu Marija Gomeza koji je kao član Fiorentine prošle godine u dresu Bešiktaša osvojio tursko prvenstvo i bio najbolji strijelac lige. Gomez je potpisao ugovor sa njemačkim timom do 2019. godine, a otkupna klauzula koju je Wolfsburg platio Fiorentini iznosila je sedam milijuna eura.

Mario Gomez

“Radujem se novom izazovu. Razgovori s Klausom Allofsom i Dieterom Heckingom bili su jako dobri i sada sam jako sretan što se vraćam u Bundesligu. Želim pomoći Wolfsburgu da uhbati mjesto u Europi i zapravo sam uvjeren da će to i napraviti”, rekao je Gomez.

Trener ‘Vukova’, Dieter Hecking rekao je da je za njega Mario Gomez najbolji njemački napadač, a i ima odlike pravog vođe što je potrebno Wolfsburgu. Gomez se sjajno uklapa u Wolfsburg, rekao je Hecking.

“Za mene je Mario najbolji njemački napadač. On također ima i odlike pravog vođe, a mislim da zajedno dijelimo jasnu viziju onga što hoćemo. Uklapa se savršeno u našu momčad”, rekao je trener Dieter Hecking.

[su_euro_soccer_bonus]

Sportski direktor njemačkog kluba, Klaus Allofs izrazio je zadovoljstvo jer su uspjeli dogovoriti suradnju sa ovim nogometašom s kojim su razgovarali i tokom zime.

“S Marijom smo razgovarali još za vrijeme zime. Jako smo sretni što smo uspjeli dogovoriti ovaj transfer”, dodao je sportski direktor Klaus Allofs.

Oznake: