NaslovnicaVijestiMario Gomez se ipak vraća u Bundesligu?

Mario Gomez se ipak vraća u Bundesligu?

Mario Gomez se ipak vraća u Bundesligu? Njemački magazin Kicker tvrdi da se VfL Wolfsburg odlučio da vrati napadača Fiorentine, Mario Gomeza u Bundesligu.

Mario Gomez se ipak

Njemači internacionalac je vratio svoju karijeru u nekadašnji tok posudbom u Besiktas i sada je opet na meti najvećih europskih klubova.

Wolfsburgovi problemi u napadu su dobro dokumentirani, pa nije tajna da su na tržištu i da traže novog napadača.

Prema pisanju Kockera, Wolves su napravili pristup Mario Gomezu i učinili ga njihovom primarnom transfer metom, a također su ga pokušali dovesti u zimskom prijelaznom roku.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Ostaje da se vidi da li će Besiktas pokrenuti opciju za kupnju, iako oni nemaju razloga da to ne učine sa napadačem koji je uglavnom impresionirao ove sezone.

Gomez je bio jedan od najboljih europskih napdača ove sezone, nakon što je uspio postići 24 gola u 31 utakmici u turskoj Super ligi i uspio se vratiti u prvi tim i planove Njemačkog stručnjaka i trenera njemačke, Joachim Low-a.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!