NaslovnicaVijestiMario Gomez: Vidić me je uništavao na terenu!

Mario Gomez: Vidić me je uništavao na terenu!

Mario Gomez, nogometaš Wolfsburga i reprezentativac Njemačke, govorio je o svojoj karijeri u kolumni za The Players Tribune, istakavši da je ga je jedan stoper “uništavao na terenu”, a u pitanju je Nemanja Vidić, bivši reprezentativac Srbije i legenda Uniteda u mirovini.

uništavao

“Nekada naspram sebe imate golmane kao što je Iker Casillas, kojeg smo zvali ‘ubojica penala’, a nekada je tu protivnički stoper koji bi vas jednostavno ‘uništavao’ tijekom 90 minuta. Jedan takav igrač zauvijek će mi biti u sjećanju – Nemanja Vidić”.

“Mislim da nikada neću zaboraviti igranje protiv njega kada je bio na svom vrhuncu u Manchester Unitedu ili utakmice između Njemačke i Srbije. Tijekom svih 90 minuta me je doslovno uništavao.”

“I dan danas nije mi jasno kako igrač od ‘metar 90’ i skoro 90 kilograma može tako dobro da se kreće? Kamo god bih ja krenuo na terenu, on je već bio tamo, čekao me spreman. Ako se okrenem desno, on je tamo, ako se okrenem lijevo, opet je tu, spreman da mi presiječe put. Čak i kada bih uspio izvesti dribling, sekundu kasnije on bi mi blokirao šut “, objašnjavao je njemački napadač.

“Kao napadaču, vaš posao je da – zaboravljate. Kada vas čuva netko poput Vidića, možete biti u agoniji 89 minuta, ali tada je bitno da zaboravite sve što se dešavalo na terenu u tom razdoblju i maksimalno se koncentrirati, jer u posljednjem, 90 . minutu, moguće je da konačno dobijete svoju šansu. Bio sam prilično dobar u tome … “, dodao je Gomez.

U svojoj karijeri Gomez je igrao još za Stuttgart, Bayern, Fiorentinu i Bešiktaš, a za reprezentaciju Njemačke, čiji je član od 2007. godine, postigao je 29 golova u 69 nastupa.

Nemanja Vidić, bivši član Crvene Zvezde, Spartaka iz Moskve, Manchester Uniteda i Intera, objavio je završetak karijere prije godinu dana. U svojoj bogatoj karijeri dva puta je proglašavan za igrača sezone u Premier ligi, osvojivši 15 trofeja na Old Traffordu.

Najnovije vijesti

Veliki preokret u Barceloni. Xavi ostaje, ali samo ako se ispune...

0
Iako je trener Xavi iz Barcelone najavio svoj odlazak s klupe na kraju sezone, medijska spekulacija u Španjolskoj sugerira mogućnost preokreta u toj situaciji....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!