NaslovnicaVijestiMario Götze otkrio: Imam želju da odem tamo, imao sam priliku i...

Mario Götze otkrio: Imam želju da odem tamo, imao sam priliku i ranije!

Mario Götze, nogometaš Borussije iz Dortmunda, otkrio je kako je imao priliku da prijeđe u tim iz Premier lige, te da i dalje ima želju da ode tamo.

Njemački ofanzivni vezista otkrio rekao je kako ima veliku želju da ponovo surađuje sa Jurgenom Kloppom, te da je imao ponudu da se preseli na Anfield.

Gotze i Klopp su s velikim uspjehom surađivali u Dortmundu, prije nego što je kreativni vezista odlučio prijeći u minhenski Bayern u rekordnom transferu u Njemačkoj, za 37 milijuna eura.

[su_watch_live_football]

U međuvremenu, Gotze nije prikazao očekivane igre u Bavarskoj, a 2017. se vratio u na Westfalen. Tog ljeta je imao ponudu Kloppa da ode u Liverpool.

“Kada sam odlučio otići iz Bayerna, Klopp je htio da me dovede u Liverpool. I ja sam, također, bio zainteresiran da ponovo udružimo snage. Ta želja i dalje postoji. On je trener svjetskog kalibra i odlazak u njegov tim je uvijek opcija.”

“Iz Bayerna sam se vratio u Dortmund, ali to nije bila odluka uperena protiv Kloppa i Liverpoola. Želja je tu “, otkrio je 26-godišnji nogometaš u dokumentarnom filmu “Biti Mario Götze “.

Hoće li strijelac pobjedničkog gola za Njemačku u finalu Svjetskog prvenstva 2014. godine u Brazilu konačno uspjeti da pojača Redse? Ako se zna da je planirani dolazak playmakera Lyona Nabila Fekira praktično propao, jasno je da će Klopp morati okrenuti novom rješenju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!