NaslovnicaVijestiMario Mandžukić vodio Juventus do pobjede nad Fiorentinom

Mario Mandžukić vodio Juventus do pobjede nad Fiorentinom

Mario Mandžukić i Paulo Dybala kasnim pogocima odveli su Juventus do 3-1 pobjede protiv Fiorentine. ‘Bianconerima’ je to bila šesta uzastopna pobjeda u Seriji A. Fiorentina je u vodstvo stigla već u trećoj minuti kada je Josip Iličić bio precizan iz kaznenog udarca. Samo tri minute kasnije Juan Cuardado izjednačio je rezultat i vratio sve na početak. Juventus sada za vodećim Interom zaostaje šest bodova.

OIR_resizer

U Juventusu su poludjeli nakon što je sudac već u trećoj minuti susreta svirao kazneni udarac. Giorgio Chiellini napravio je prekršaj na Federicu Bernardeschijem što je rezultiralo kaznenom udarcu. Žalbe domaćih nisu pomogle i Josip Iličić je svoju momčad doveo u vodstvo.

Vodstvo Fiorentine trajalo je samo tri minute – Juan Cuardado izjednačuje i vraća stvari na početak.

Mario Mandžukić na poluvremenu je bio jedan od kandidata za klupu, no Hrvat je naposljetku postao heroj jer je u 80. minuti susreta doveo ‘Bianconere u vodstvo’. Samo pet minuta kasnije je zamijenjen i u igru je ušao Alvaro Morata.

Konačnih 3-1 u prvoj minuti sudačke nadoknade postavio je Paulo Dybala.

[su_bet365_watch_live_basketball_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

 

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!