NaslovnicaVijestiMark van Bommel: Veliko trenersko ime u najavi!

Mark van Bommel: Veliko trenersko ime u najavi!

Ajax ulaže mnogo novca, želi pojačati svoju ekipu, ali je trenutno u Holandiji nemoćan. PSV ima trenera kojeg vjerovatno čeka velika međunarodna karijera. Gol razlika PSV trenutno iznosi nevjerovatnih 43:5!

S pobjedom protiv De Graafschapa rezultatom 4:1, PSV je samo učvrstio vodeću poziciju u holandoskoj Eredivisie. Velikan holandoskog nogometa je sa današnjom pobjedom došao do 12. pobjede u nizu s čime je Mark van Bommel postao najuspješniji debitant u historiji holandskog prvenstva.

BIZARAN RAZLOG: Evo zašto u Manchesteru odbijaju aktivirati opciju produženja ugovora Davida De Gee!

PSV igra pod njegovim vodstvom izvrstan i prije svega dopadljiv i atraktivan nogomet. Ovo je također dokazano impresivnom i nevjerovatnom gol razlikom 43:5! Van Bommel se tako, već u svojoj prvoj sezoni iskazao kao zanimljiv trener kojeg vjerovatno u budućnosti očekuje velika međunarodna karijera.

PSV ima maksimalan broj bodova nakon odigranih 12. kola. Ekipa iz Endihovena je sakupila 36 bodova i od najvećeg rivala i najvećeg konkurenta za ovogodišnju titulu već ima osam poena prednosti.

Mark van Bommel je kao nogometaš također imao impresivnu karijeru. Kao kapiten je nastupao za ekipu Bayerna, Barcelone i Milana a za reprezentaciju Holandije je odigrao 79 utakmica i postigao 10 golova. Ovo mu je prvi samostalni trenerski posao u karijeri i uskoro bi mogao postati zanimljiv najvećim evropskim klubovima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!