NaslovnicaVijestiMarko Grujić otkrio šta ga je Klopp pitao kada je došao na...

Marko Grujić otkrio šta ga je Klopp pitao kada je došao na Anfield

Marko Grujić otkrio šta ga je Klopp pitao kada je došao na Anfield. Jurgen Klopp je navodno molio Marka Grujića da se pridruži Liverpoolu još ovog mjeseca kako bi im pomogao da izađu iz ove krize koju imaju sa povredama.

Marko Grujić otkrio šta ga je Klopp pitao kada je došao na Anfield

Ali veznjak koji ima 18 godina i na posudbi je trenutno u Crvenoj Zvezdi odbio je Kloppa kako bi ostvario svoj san u Srpskoj ligi.

Grujić je rekao Kloppu da će se pridružiti na ljeto, ali ta odluka je ostavila trenera Redsa frustriranog.

Dakle, umjesto da se dokazuje na Anfieldu i suočava sa Manchester Unitedom danas poslijepodne, Grujić će tu utakmicu gledati sa tribina.

Tinejdžer je bio na Merseysid-u ove sedmice kako bi se navikao na novo okruženje.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

StarSport prenosi da je upoznao svoje nove saigrače po prvi put, baš kao što je Divock Origi prošlog ljeta.

Liverpool je potpisao belgijskog ofanzivca u ljeto, ali je ostao u Lille do kraja sezone. Ali njegovo vrijeme dok je bio na završnim dogovorima u Liverpoolu, gdje su mu pokazivali trening terene, upoznavanja sa budućim saigračima i polaganje temelja prije nego što se pridruži na trajno.

I nema boljeg vremena nego sada za Grujića koji će do kraja sezone igrati u Srpskoj ligi.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!