NaslovnicaVijestiMarouane Fellaini oborio rekord u finalu Europske lige

Marouane Fellaini oborio rekord u finalu Europske lige

Kada je Jose Mourinho stigao u Manchester United prošlog ljeta, očekivalo se da će Marouane Fellaini biti među prvima koji će napustiti klub, ali to se nije desilo.

Marouane Fellaini oborio rekord u finalu Europske lige

Na iznenađenje svih, portugalski stručnjak je odlučio dati Fellainiju važnu ulogu u veznom redu “Crvenih vragova”, a belgijski reprezentativac mu uzvraća na sjajan način.

U izjavi za novinare ranije ove sezone zašto toliko vjeruje Fellainiju, Mourinho je rekao: “On je igrač koji se nije osjećao voljeno. Igrač za kojeg se mislilo, kada je otvoren prelazni rok, da će napustiti klub.”

“Međutim, dan nakon mog predstavljanja u Manchester Unitedu nazvao sam ga i rekao mu da zaboravi na sve špekulacije i da neće napustiti klub.”

Marouane je sinoć odigrao svih 90 minuta u finalu Europske lige protiv Ajaxa, a uspio je oboriti zanimljiv rekord u tom takmičenju.

On je osvojio 15 zračnih duela protiv nizozemskog kluba, što je novi rekord takmičenja još od 2009. godine kada je isto preimenovano iz Kupa UEFA u Europsku ligu.


[su_bet365__1m_spectacular]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!