NaslovnicaVijestiMarquinhos napušta PSG? U redu za njegov potpis su Chelsea i Manchester...

Marquinhos napušta PSG? U redu za njegov potpis su Chelsea i Manchester United!

Defanzivac Paris Saint-Germaina Marquinhos izjavio je da bi mogao uskoro napustiti Park prinčeva ukoliko se ne uspije izboriti za mjesto u prvoj postavi.

rmarquinhos

Brazilac je u Pariz stigao u ljeto 2013. godine iz Rome, ali još uvijek se nije nametnuo kao prva opcija pored Davida Luiza i Thiaga Silve, koji počinju većinu utakmica ove sezone.

Marquinhos je ove sezone za “parižane” nastupio samo 12 puta, a od toga je započeo od prve minute samo 7 utakmica. Za njega su interes pokazali premierligaši Chelsea i Manchester United.

21-godišnjak je izjavio da će se pokušati izboriti za mjesto u prvom timu, te da će vjerovatno na kraju sezone odlučiti o svojoj budućnosti.

“Kao i svi ostali, želim uvijek biti u početnoj postavi. Međutim, moram poštovati izbor trenera i uprave. Nastavit ću se boriti za svoje mjesto u timu. Nadam se da će doći trenutak kada ću biti prvi izbor.”

“Ne želim više da sjedim na klupi. Ostalo je još šest mjeseci u kojima ćemo nadam se osvojiti dosta titula. Nakon toga, vidjet ćemo šta će se dogoditi.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!