NaslovnicaVijestiCarlo Ancelotti potvrdio je sjajne vijesti za navijače Real Madrida

Carlo Ancelotti potvrdio je sjajne vijesti za navijače Real Madrida

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti potvrdio je da će Thibaut Courtois i Eder Militao biti spremni za povratak na teren odmah nakon reprezentativne pauze u ožujku. Oba igrača, kako Belgijac tako i Brazilac, su pretrpjeli teške ozljede prednjih ukrštenih ligamenata na početku sezone, no sada su prošli kroz posljednju fazu individualnih treninga te se priključuju ostatku momčadi.

“Da, istina je, i Militao i Courtois se pridružuju nakon reprezentativne pauze”, rekao je Ancelotti.

Ovo znači da će Real Madrid biti u najjačem sastavu u ključnom dijelu sezone, budući da je četvrtfinale Lige prvaka zakazano za prvu polovinu travnja, nakon čega slijede gostujući ligaški susreti s Mallorcom, pa i s Barcelonom.

Real Madrid trenutno drži prvo mjesto na ljestvici sa sedam bodova više od drugoplasirane Girone, dok se Barcelona nalazi na trećem mjestu s osam bodova manje od Los Blancosa. U idućem kolu, Real će gostovati kod Osasune, Girona će igrati u gostima protiv Getafea, dok će Barcelona gostovati kod Atletico Madrida.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!