NaslovnicaVijestiMARTIAL PRESRETAN: Evo što je Jose Mourinho rekao za Francuza nakon pobjede...

MARTIAL PRESRETAN: Evo što je Jose Mourinho rekao za Francuza nakon pobjede protiv Leicestera

Martial presretan. Evo što je Jose Mourinho rekao za Francuza nakon pobjede protiv Leicestera. Manchester United je u petak navečer ostvario pobjedu od 2-1 nad Leicester Cityjom u svojoj prvoj utakmici nove sezone Premier lige, ali Jose Mouirnho nije imao priliku napraviti željene promjene.

MARTIAL PRESRETAN

Crveni vragovi su postigli dva gola nakon što je Paul Pogba doveo svoj tim u rano vodstvo iz penala, dok je kasnije Luke Shaw povećao to vodstvo, iako su primili gol u posljednjim fazama utakmice, nakon što je Jamie Vardy ušao sa klupe i postigao gol.

Međutim, osigurali su tri boda u novoj sezoni i to je najvažnije, iako je Mourinho priznao da nije bio u mogućnosti izvršiti izmjene koje je želio.

[su_bet365_koeficijenti]

Sa Paul Pogbom koji se tek vratio na trening ranije ovog tjedna nakon što je iskoristio svoj odmor nakon Svjetskog prvenstva, igrao je zajedno sa ljetnim pojačanjem Fredom koji se prilagodio tempu i zahtjevima Premier lige. Obojica su zamijenjena u drugom poluvremenu kako bi se Manchester United obranio u veznom redu i zaštitio svoje vodstvo.

Mourinho je ipak inzistirao na tome da je želio uvesti Anthony Martiala, ali da nije mogao jer je vidio kako se energija izvlači iz nejgovog veznog reda u ključnom trenutku u utakmici.

“Htio sam uvesti Martiala u određenim minutama, u određenom trenutku sam osjetio da je savršen za širenje igre i da bi ih mogli uzeti na kontranapade”, citirao je Metro. “Ali bojao sam se igrati, jer sam znao da se Paul ne može oduprijeti 90 minuta i Fred će biti u nevolji.”

[su_bet365_100bonus]

“Htio sam igrati Martiala umjesto Alexisa ili Mate, ali nisam mogao. Osjećao sam da Martial ulazi u igru u posljednjih 20 minuta i da bi nam to moglo donijeti drugi gol, ali nisam mogao napraviti tu promjenu pa je bilo jako teško.”

To će vjerojatno biti glazba za uši Francuza, kao što se navodno suočio sa teškim ljetom u kojem je njegova budućnost na Old Traffordu i dalje bila ispitivana, piše Guardian.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!